Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl uppe på fyratusen meters höjd


sa instruktören Tobias som jag var ihop spänd med

att nu var det våran tur att hoppa

För med böjda ben och raka ryggar slänger vi oss ut

tillsammans ifrån det lilla planet för att falla fritt

i femtio sekunder innan han drar i utlösaren

till fallskärmen

Femtio sekunder då man faller fritt i tvåhundra

kilometer i timmen till en säker död

Femtio sekunder då det slår lock i öronen

Femtio sekunder innan allt helt stannar till

då fallskärmen vecklas upp

och man ser hela den underbara utsikten

För först blir man ödmjuk

Men efter att man har snurrat några varv

med fallskärmen i totalt kaos i luften

och landat säkert

känner man sig jävligt tuff

För vilket äventyr

Vilken resa

Helt klart utöver det vanliga

Så tack Tobias för sällskapet upp och ner

För nu står jag bara här och ler och skulle vilja

hoppa lite mer...

Yippie!!!

Ken Cassel
15/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-15 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel