Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag glömde ju..! om Skorpioner


glömde någonting
extremt viktigt om
Skorpioner:
de intellektualiserar
det mesta som medicin
mot sin övernaturligt
livliga fantasi och
ångest, som rädslor
om Guds hämnd
på deras elakheter
skall orsaka enligt deras
religiöstandligtfilosofiska
tolkning på straff de gör
allt för att ha förtjänat
fullt ut. uttrycket " med skräckinjagad
förtjusning " har aldrig passat
bättre än här, om Skorpioners
katt - och råtta-lek med orsak,
och eventuell verkan som
kan tänkas bli fruktansvärd,
om man har deras fantasi!






Prosa av Tarantaran
Läst 202 gånger
Publicerad 2014-06-15 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran