Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under sin kjol


bär hon runt det ena benet en lagom stor pistol

En med licens

Men så är hon också en topphemlig agent

En som inom kåren är vida känd för att vara himla sänd

En liten ängel utan dess like

Men så har hon också helt ensam tagit hand om

några galna rånare och mördare

då hon såg till att de krockade med flyktbilen sin

och hamnade rätt upp och ner i ett dike...

Under sin kjol!

Ken Cassel
15/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger
Publicerad 2014-06-15 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel