Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilket är rätt

Hjärtat gråter
ensamt
tomt

Själen
ekar skadat

Vilket är rätt
förståndet
själen eller hjärtat?




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-15 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SJälen och hjärtat är det starkaste av de tre...Låt ditt inre styra dig rätt ..kram
2014-06-16

  mickech
ja, inte lätt att veta.
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson