Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle bara vilja skrika högt


och hoppa av glädje bara för att låta alla få veta

hur lycklig jag känner mig

när jag är tillsammans med dig

Att du är en helt underbar tjej som jag älskar

För du får mig alltid att le

Och det oavsett om jag känner mig nere

och är lite sned

Så för mig är du en att räkna med

Du äger mitt hjärta

Så försök nu att vara lite snäll emot det

och inte utsätta det med allt för mycket smärta

För det skulle göra så ont så

För nu är det väl vi två som gäller

Eller?

Säg att det är så!

Hon ler sött och svarar

Klart att det e´

Ken Cassel
15/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-15 22:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla är värda att vara så lyckliga, tycker jag...
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel