Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första mötet med mitt barnbarn Rose


Från denna stund

Ett ögonblick när världen stannar

allting tystnar 

mina andetag stillar sig

mina ögon ser bara dig, lilla nyfödda människa

du är så nära mitt hjärta 

och jag känner hur livet trådar är

både  bräckliga och starka 

 men sammanflätade som du och jag

 

från denna  stund




Fri vers av Maiah VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-16 04:48



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-06-20

  Rosen VIP
Åh! sådan härlig känsla av samhörighet
Önskar er båda en lycklig tid
2014-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
O, så mjukt och ömt...underbar känsla...
2014-06-17

    ej medlem längre
Ömsint i all sin oändliga viktighet. Vissa saker har betydelser utöver allt annat.
2014-06-17

  Lars Hedlin
Mycket bra och känslofylld!
2014-06-16

  Lars E Jönsson
Känns igen
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP