Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I resans spår



inte bara
i livets sköra
gryning



utan på
hela resan



lär vi
oss stå


lär vi
oss gå


snubblar och
faller



samlar
sår


i resans
spår


när vi lär
oss stå


lär oss



snubblar och
faller



med ett hjärta
som älskar
mer


än vårt sinne
någonsin kan
förstå




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-16 13:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vacker och tänkvärd!
2014-06-17

    ej medlem längre
wow, så insiktsfullt!
2014-06-17

    ej medlem längre
wow, så insiktsfullt!
2014-06-17

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2014-06-17

  mickech
visst är det så :)
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell