Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför använder jag inte andra ord för vacker..?!? fyll på gärna!! 38 st. olika graders synonymer nu ef. T.T.T :)


vacker från skönhet till hänförelse ( choka - form )



' vacker ' är vackert
ord, nästan lika fint
som ' fin ', eller hur?

skall skriva synonymer
för ' vacker ' just nu:

snygg, stilig, söt, ståtlig,
skön, läcker, gullig,
förtjusande, elegant,
fager, proper, grann,
ljuvlig, tjusig, strålande,
behaglig, praktfull
dekorativ, underskön
sagolik, välskapt,
tilldragande, attraktiv,
gudomlig, fin, vän
förtrollande, fängslande,
underbar, härlig,
intagande, estetisk,
fantastisk, solig ( eller lik sol )
obeskrivbar, urläcker,
bedårande hänförande





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-16 16:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tjusigt fint och bra
2014-06-17

  TrollTörnTrappan VIP
Vacker känns snarare ännu finare än fint...! Ett intagande initiativ med eleganta exempel!! Även om vissa kan bära mycket fler olika betydelser, inte minst fantastisk o obeskrivbar... där börjar du gå från skönhet till hänfördhet i största allmänhet :) 37 är ett välskapt tal. Bedårande är bland de allra bästa - får se om jag kommer på fler...?
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran