Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du sa....



som en smekning

vindkyss
från blå lagun



då du sa...


och stunden
plötsligt vände



från måndagsgrått

till himmelskt
kornblått









Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-16 20:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Väldigt vackert!
2014-06-21

    Dan Myrbeck
Den första av dina texter som ja får upp på skärmen:

Fin!
2014-06-17

    ej medlem längre
sköna underbara kontraster
2014-06-17

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell