Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjuk åser avdragskarusellens djävulsbidrag

 

Solen skiner

humöret sinar

Njuter ej

vilken skitgrej

 

Drar ner rullgardinen

för att slippa se svinen

Som njuter av livet

 tar utnyttjandet för givet

 

Letar i livsarkivet

söker motivet

en meningens existens

hittar bara en smutsig lins

 

Det tär på krafterna

att tvingas dricka Sveriges nya saft

Känns ihåligt

att tvingas må dåligt

 

Varför avrättar de inte mig

varför ser ni inte deras sanna jag

Varför ger de mig en slö dödsspray

varför ser ni inte deras djävuls bidrag

 

Sluter ögonen

väcks av en ovän till döden

till en sanningens pinande mardröm

tvingas leva ett tag till innan jag får min rättmätiga lön

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-16 21:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det har länge varit dags att byta politik, felet är bara att det krävs politiker för att göra det till allvar. Korruptionen och kompromissen bor vägg i vägg med varandra. De håller kalas tillsammans med lössen.
2014-06-16

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP