Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis appen Tunein är en höjdare


En guld-app

För där finns all världens radiostationer som når ut

till många miljarder människor

Så om ni är smarta så laddar ni genast ner den

från google eller playbutiken

Mycket musik, mycket nöje

Håll till godo!

Ken Cassel
16/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-06-16 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den är ännu bättre när du betalar för den. Lovar!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel