Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganjaman och Kayaman


möttes en dag av en slump på baren Rasta Fari

innanför murarna i Babylon

där Rastaman serverade dom en varsin kall öl Jah

Den gudfruktiga ölen

Och det räckte för att lyckan skulle bli som gjord

För det dröjde inte länge fören de tre slog sina påsar ihop

och startade ett eget band vid namn Reggae Man

Och helt plötsligt hade sagan deras blivit helt sann

Ken Cassel
16/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-16 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel