Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är min religion


På den har jag tron

För mot kärleken kan man ju inte slåss

De som älskar och bryr sig om en

Nä, för det går genast bort då det inte ens är

någon sport att bråka med dem

För de som gör allt rätt för att få vara ens vän

bådar ju bara gott

Och på det kan man till och med ta en

handskakning på full med

våra bådas spott

Vänner emellan enade för alltid i vått och torrt

Kärlek på allas lott

Ja, det är min religion

På den har jag tron

Den är våran allas sista hopp...

Ken Cassel
16/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-16 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel