Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräfftad ensamhet

förlusten ! det är inte förens man landar
man känner smärtan av fallet när inget

finns kvar längre




Fri vers av den nakna poeten
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-17 07:19



Bookmark and Share


  Maria Natasja
gillar när det är kort och starkt.

Denna får du till bra. Känns.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten