Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snusförnuftet




"man måste väl älska den man lever med"

"det måste finnas rättvisa"

"men sååå kan man ju inte göra"

"mitt hjärta blöder när jag hör sånt hemskt"

"de borde skjutas"

"det är klart att man tänker ibland..."

"man är ju bara människa"

"fel är fel och rätt är rätt"

"alla har samma värde"

"pojkar är pojkar...män är män"

"Jesus finns"

"alla ska vi dö en gång"

"det där med identitet är knepigt"

"sex är underbart"

speciellt med halvslaktade grisar...

"men vad sa du nu ?"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-17 07:41



Bookmark and Share


  Connie
Mycket skickligt!
2014-06-21

  Minkki VIP
du är makaber och genomskådande på en gång...
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP