Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 17 Juni: Åklagare vägrar svara på frågor om Assange


Amerikansk knähund?

 

Intet nytt på Nyfronten

åklagaren vägrar svara på frågor

Intet nytt på Assangefronten

inga utanför Ecuador ambassaden resor

 

I Ställningskriget hörs inga fanfarer

åklagaren kvittrar som den tjuvaktige mänskliga staren

Tjatar om inga kommentarer

undrar om hon sitter inne med svaren

 

Nu börjar vårt kära Sverige jagas

som ett ohederligt mänskligt land

59 organisationer vill att vi uppdagas

för vårt rättsväsendes juridiska hand

 

I Assanges fall är de rörande överens

Sverige älskar inte mänskliga rättigheter

Står sanningen i en statlig exportlicens

där vi begraver våra berömda neutraliteter




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-17 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det skadar inte om det skakas om i rättsväsendet.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP