Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är mitt ljus


ni finns hos mig på dagen

och värmer mig om natten

ni är oron mitt i magen

och även mina tårars vatten



ni är kraften i mitt hjärtas slag

och delar av mitt eget blod

ni fyller mitt liv med glädje var dag

och ger mig kärlekens kraft o mod


ni är mina barn och livets underbara gåva

utan er så finns ingenting kvar

när jag är med er så kan jag äntligen sova

håller om er så hårt de få dagar vi har


ni är alltet i den värld som nu finns

små vackra änglar med kraf o ljus

ni bländar mig med kärlek i min själsliga lins

rena små själar som bor i mitt hjärtas hus


//Pappa




Fri vers av Wrestling with Angels
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-17 17:22



Bookmark and Share


  louisegirl
Underbart!
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels