Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag

Varje dag är döden nära mitt hjärta
den förmedlar snart att blodet synar mitt hjärta
en liten stund med en blund gör mig åter hel
även om min kropp känns stel
jag tror fortfarande att jag lever här
för min kropp tillhör mina barn ända tills jag dör
en dag till utan er små fina
gör att mina droppar får mig att grina
en sekund med er gör mig hel
varken död eller stel
längtar så mycket efter er
lägger mig ner och ber
för er....




Bunden vers av Wrestling with Angels
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-21 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels