Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din slav


denna långa mardröm av nattlig ångest

betäcker varje kroppsdel av mig

nyknullad av panikens ondsinta piska

så njuter jag aldrig mer en sekund av dig

jag gillar tydligen smärtan du ger och kanske bara vill ha mer

rädslorna du ger mig har hela mig i sitt grepp

krama mig fast du inte vill

gör mig till din svenner slav

för du formar mig genom din totala kontroll

jag älskar att leka, men vill aldrig mer vara din

tryggheten försvann när paniken stupade tillsammans med dig

med svett och tårar vid ögats lins

önskar jaga bara att jag dig aldrig minns

du fyller hela mitt nydiskade glas med öl

men jag törstar verkligen aldrig efter dig

så ta allt av mig så som du alltid gjort

håll mig nära i ditt starka grepp

sänk mig ner i ditt hav av ilska och hat

dränk mig sakta

ta mitt hjärta mot lunden i grunden där syret nu tagit slut

ta mig till en äng av döda blommor

så att du kan le mot mina smärtor av vackra sommarsånger

en mjuk iskall vind tar hela min själ när jag är nära dig

du tar min kind och gör mig blind

du smeker mig med din kyliga hand

dina vassa naglar som blir till knivar som skär i mitt hjärta

jag ryser och vill aldrig ha mer

jag ler och ber trots att jag inte ser

ta mig så jävla hårt

nu när jag är tömd på blod och kraft

när du sedan är mätt finns det inget kvar

för själen har du tagit ifrån mig alla dar...




Bunden vers av Wrestling with Angels
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-20 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels