Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SATAN

Jävulen har hittat hit
en satan som har hittat min skit
förstår inte att du kan göra så mot dina barn
de som är guldets underbara garn
en dag får du bita det sura äpplet så gott
då får du igen det som barnen har mått
karma är något alla få bita i
det som du själv har sått...




Bunden vers av Wrestling with Angels
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-21 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels