Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kebab

En gång var jag en hungrig grek
som var en kock och gjorde en stek
kebab var rullen 0
men det goda jag gjorde snodde vakterna på tullen




Bunden vers av Wrestling with Angels
Läst 264 gånger
Publicerad 2014-08-22 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels