Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken härlig dag

Vilken underbart härlig och ljuvlig dag
var det i mitt liv för ett tag
pengar seglade ner över mig, oj vilket Gudomligt jävla under
men det var visst värdetransporten utanför som sprängts sönder

tog sen min cykel ner till gymmet för att träna bort min fattighet o ilska

nog fan kom det fram en polis bara för att jävlas o trilskas
jag trampade snabbt förbi den jäkeln för han trodde nog jag var full
han ville att jag skulle blåsa men jag försvann för jag hade ett jäkla bra rull

väl på gymmet såg jag världens tjej
det var verkligen en mörk vältränad grej
hon var het o våt och helt i min smak
kropp som en ängel och världens största bak

jag smög mig dit för att starta en konversation
hon ville inte prata med mig för jag hade inte en miljon
jag har två miljoner sa jag ljugande och log
hon spottade mig rakt i ansiktet och drog

pengar är tydligen allt för alla har jag lärt mig denna dag
men det är bara att njuta av livet som fattig och ta nya tag
nu drar jag västerut vidare med min cykel och mitt innehållsrika fantastiska liv
hellre det än ta livet av sig med en morakniv




Fri vers av Wrestling with Angels
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels