Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda för mig

mina ögon gröna vill gärna se

djupet av ditt innersta hav av underbara vågor

dessa magiska dofter stormar från hela dig

det enda som mitt ensamma hjärta vill höra

du får det allra vackraste att stråla mot mig

dina kyssar talar ett eget språk mot hela min kropp

likt smakrika frukter på trädets topp

du för din mun mot min

en gudomlig smak känner jag av dina läppar

du smeker min själ med din aura

din kärlek smörjer varje del av mig

du gör mig åter hel

trots alla mina tidigare fel

jag släpper aldrig taget om dina vingar som bär mig

för den enda jag vill ha

är bara dig




Fri vers av Wrestling with Angels
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-21 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels