Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtligt välkomna ska ni alla vara


till tortyrkammaren denna dag

För idag så har vi happy hour på tumskruven

sträckbänken och pekfinger i ögat

Pekfinger i ögat en klassiker

Är att rekommendera

Mycket populärt

Men annars har vi även lite annat smått och gott

som kanske kan roa några stackars satar

till ett gastkramande skratt

Lite El-Chocker, stickor under naglarna eller kanske

lukten ifrån gammel farfars gamla sulor

Gammel farfars gamla sulor är inte att rekommendera

då risken är stor att man själv även drabbas

och blir spyfärdig

Hjärtligt välkomna!

Ken Cassel
17/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-17 18:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Usch då...hur visste du att jag just petat mej i ögat...:-)
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel