Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur längtan



Ta mina händer, smek dem rena
från sår, de tusentals tårarnas vinter
skörda, sköra åkrar – fåror att tolka
Bär, i din famn – mitt liv
och längtan
ge mig ett hem med ditt namn ovan dörren

och låt mig andas, vila
ur vidöppna sommarfönster







Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-18 14:42



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream