Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att försöka binda en midsommarkrans

 

Livet är underbart

utbrast hon och

snärjdes av strömmen

i förnekelsens flod

 

Inga midsommarblomster

kan uppfylla en önskan

där hon driver på botten

och river upp gamla sår

 

Hon måste forcera den

yta som stänger ute all luft

Bekänna sitt värde

och uppfatta världen

med sitt förnuft

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-06-19 20:53



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Här hade jag missat en pärla, men glad att jag fann den!
2014-07-13

  Katinka VIP
Fantastisk fyndig och snygg poesi.
2014-07-13

    ej medlem längre
"Bekänna sitt värde"
Gott!

2014-06-25

  Gigi
Känner igen mig. Bra skrivet!
2014-06-23

    Dan Myrbeck
Grattis till placeringen!
2014-06-23

  Lärling
Mycket starkt berörande
2014-06-23

  Rozsi.kovacs

Fin med hopp o förtröstan fina Linda
2014-06-23

  Anya VIP
fin text med ett psykologiskt djup. Vi är många som säger att saker är underbara och lever i förnekelsens flod. Inga midsommarblomster i världen kan göra så att en människa mår bra...snarare är det tvärtom. I juletid och midsommartid, då vi alla ska vara så lyckliga, faller man lätt.
2014-06-23

    ej medlem längre
Förnuftigt bra skrivet.
2014-06-21

  bittemi VIP
Att bekänna sitt värde, så viktigt. En fint skriven text Som Berör!
2014-06-20

  Ingrid Trolle
Mycket berörande
med levande bilder
och beskrivning av
själens vånda, men
också insikten om
det egna värdet.
Sista strofen är
härligt formulerad
med mycket go.
Bravo
2014-06-20

  Lehva VIP
Gillar denna. Det är tufft att må dåligt...hon har inte gett upp...
2014-06-20

    ej medlem längre
Förhoppningsvis skall det också lyckas...
2014-06-20

  walborg
En riktigt klok uppmaning, inte bara i midsommartider
2014-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
De tre sista raderna inger hopp.
2014-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Att bekänna sitt värde...en uppmaning som alla kan ta åt sej...mycket bra...
2014-06-19

  träsnidaren
underbar.
2014-06-19

  Alicia Stenfors
Hon är modig.
2014-06-19

    ej medlem längre

en dikt
som berör mig mycket ...
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP