Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar ditt bröst

Saknadens rit...
det vilda i mig får mig att le

även då mina tårar får mig att se en vind
där mina droppar av tårar lever vid min kind

en längtan efter dig
en kvinnas vackra glänsande kropp hos mig

söker fortfarande efter dig
ett längtande bröst nu när det snart blir höst

små andetag nära vid din underbara mun
närmar mig dig med mina händer en stund

jag önskar bara att våra läppar åter igen kan få mötas vid varann
i gräset en varm sommardag då jag får vara din enda man
spelande morgonduvor som leker med varandra
denna häftiga lek av en njutningsfull stund
gör mig åter hel och får mig att vila en stund

dina händer värmer mitt trasiga bröst
och jag njuter av värmen från din älskande lust
endast en stund till
snälla klös och bit mig gör mig vild
ta mig precis på det sett som du vill

ta mig ända dit
till vår saknande underbara kärlekslekande rit




Fri vers av Wrestling with Angels
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-18 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels