Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In the moment... Del två i Prag-triologin


De anonymas bar


I ett berusat ögonblick, av kärlek, av vin
Där på Anonymus bar i Prag utbrister jag
- jag tror du är mitt livs kärlek!

En explosion av stjärnor i mellangärdet
när din blåa blick drar mig in, i din värld.
Min ensamma själs längtan möter din.
Det enda jag kan tänka på är att jag vill
att du ska ta mig, älska mig bort, härifrån.

Ditt svar och din omedelbara respons
- nej, jag är bara en excentrisk gammal trasa.

Även du berusad, så vackert skör i din cynism.
På Anonymus Bar, i just det ögonblicket.
Den allra första kvällen vi träffade varandra.




Fri vers (Fri form) av Glöden VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-21 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar text!
2014-07-03

    ej medlem längre
Härligt!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP