Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marbella i ett nötskal

 

Jag trodde att mina hits skulle ta mig mycket längre än hit, till white wine-spritzers och låtsasdivor på en klubb i Marbella. Grön av avund ser jag suktande på, hur ungdomarna flockas runt kvällens DJ. Jag är numera bara en fånig turist och min egen ungdom har förvandlats till bitterhet och billiga groggar på en pub, på den åtrådda Golden Mile. 

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP