Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jon Bon Jovi

 

Jon Bon Jovi har ingen ask

med olyckor att öppna längre.

Det är bara feelgood och inte Pandora.

Men det måste vara lite mörkt

för att det ska finnas en balans.

 

Det fanns där för tio år sen 

men vapendragaren försvann. 

Han som alltid hade varit där 

vid hans sida, som en bror,

men brödraskapet föll sönder.

 

Och nu är det ett medley och ett potpurri

av glättiga sånger som vi framför.

Utan honom finns inget mörker kvar

och inte heller känslan av odödlighet,

som vi kände när vi var Blood on blood.

 

 




Fri vers av Glöden VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glöden
Glöden VIP