Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom kort årets längsta dag


Sommarsolståndet vid midsommarafton

Vilket inte är så bra

För då går vi mot mörkare tider igen

Vilket inte gör en så speciellt glad

För det känns inte som om vi har fått någon riktigt

varm sommar i år

Inte ännu i alla fall, säger jag medan jag släpper ut

en liten ledsen tår

För inte fören man kan gå ut med en t-shirt

dag som natt

är det sommar och ingen vår

Så tycker i alla fall jag, som ni nu kanske förstår...

Inom kort årets längsta dag!

Ken Cassel
19/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-19 16:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mörkare tider vill vi inte tänka på nu... nu är det sommar oavsett om det regnar eller solen skiner och nu njuter vi av ljuset...
2014-06-19

  anits VIP
Bra skrivet om den svenska sommaren.
2014-06-19

    ej medlem längre
Ha en skön midsommar med Tshirt!!
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel