Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kommer tillbaka till mig


bara för att du inte kan få tag på någon annan kille

så är inte det okej

För då vill jag inte ha dig tillbaka trots att jag annars

älskar dig

Drömmer fortfarande om oss två

Tycker ju annars att du är en helt underbar tjej

Nä, då tycker jag att det bara är bättre om du

fortsätter att gå

och försöker finna lyckan någon annanstans

För jag vill inte

Orkar inte längre att du aldrig kan bestämma dig

Så därför gör jag det nu åt dig

Hej då!

Ken Cassel
19/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel