Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

jag ser dig inte här längre mamma

du ringer mig aldrig mer

livet blir aldrig detsamma

du är den som jag aldrig återser

vad hände denna mörka dag

dagen då du försvann

var du uppgiven, utmattad och väldigt svag

eller var det friden du äntligen fann


dagen då jag var så glad blev endast ett skrik i nöd

i den förbannade alkoholens falska kraftfulla tag

jag hörde kyrkans klockor kraftfulla ljud och död

timmen var slagen det var din sista dag

jag hann tyvärr inte hjälpa dig då kära mor

då spriten slukade ditt liv denna dag

men i mitt hjärta du för alltid bor

vila nu kära mamma och ta nya tag

jag finns här för dig och du vet vart jag bor




Bunden vers av Wrestling with Angels
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-19 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels