Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens gryning

morgonens gryning tonar sig in
en ny underbar dag är här
kanske idag blir du min
då solens strålar drar molnen isär

morgonrodnad på mina läppar nu
känslor av lycka strömmar i min kropp
redan innan klockan blivit sju
så befinner jag mig på världens topp

en skata utanför mitt fönster
han pratar så glatt
vilket härligt dagligt mönster
jag lyfter på min hatt

denna lycka i livet önskar jag varje dag
jag ser, hör och känner min kraft
känslan av att endast tillåta vara jag
är något jag aldrig haft




Bunden vers av Wrestling with Angels
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-19 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wrestling with Angels
Wrestling with Angels