Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan väl låtsas


att vi har någonting på gång, du och jag

Någonting bra

Någonting som alla andra också vill ha

Någonting som gör de riktigt avundsjuka

Så om du kysser mig nu så kan vi sen skratta några

hahaha

som om vi var skitlyckliga

Och då alla de som tittar på oss, vill ha oss

Vara oss

Stå i våra skor

Det är i alla fall så som jag tror att de kommer

att känna sig

Kul va, sötnos där

Så vi kan väl låtsas...

Ken Cassel
20/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-20 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel