Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck that shit


Jag gick upp tidigt i morse för att gå ut och kasta

några kast med spöt

Ett fruktansvärt misstag

För det verkligen blåste och var svinkallt ute

Inte alls så väntat

Midsommarafton och allt

Men det var så pass kallt ute att jag frös om min pitt

Så jag har börjat att misstänka att vi här i Sverige

är på väg mot en ny istid

Jävla skit också

För det är ingen Hit...

Ken Cassel
20/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-20 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel