Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är på väg bort ifrån jorden


Tre komma åtta centimeter per år

Om tusen år kanske den bryter sig fri?

Den som lever får se...

Ken Cassel
20/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 12:27



Bookmark and Share


  aol
hahaha den som lever får se,
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel