Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt av en låt Cant sleep.


Can´t sleep

Jag kan inte sova då solen går ner.
kommer jag till himlen?
skenet som jag tror.

jag vill bara vara med dig. Kan inte tänka mig annat.
om jag förlorar mig för en av alla, kommer jag då att kallas inför gud.
Om det val jag gjort?
synd är för oss alla, kan inte förstå eller för må det att gud nu älskar alla.

du är mitt solljus i tider som kärlek.
alla andra är mitt hopp om att får bli kallad.
min önskan om att får vara tillsammans.
jag vill bara känna vi är tillsammans.

kan inte sova då solen går ner.
det känns som inget förändrar mig.
vi vill inte vänta längre.

hur jag är, är inget jag kan förmå i hemlighet.
annorlunda, olika, lika.
Jag vill inte vänta.




Fri vers (Fri form) av Rickard Eriksson
Läst 156 gånger
Publicerad 2014-06-20 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson