Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilig fjälla väst om min ort.

En stilig brud med legans i sitt leende.
Hon börjar sin mening med en ton av hennes skönhet, som berör.
vi sitter och pratar med folk runt om.
Hennes elegans fyller mig med ro.
Jag ser när hon dricker och kopplar av.
de är inte mitt liv. Det fungerar inte bara så naturligt som hon.
ett varsamt beteende, sträcker jag mig ytligt efter ett samma leende av lycka.
Jag säger inte mycket bara ler.
Undrar om jag någonsin faller in i ett beteende värt av guld.
snacka om att den kvällen gav mig tydliga vinklar i ett perspektiv av avund som är positivt.




Fri vers (Fri form) av Rickard Eriksson
Läst 317 gånger
Publicerad 2015-11-30 10:47



Bookmark and Share


  Trädskugga
Övertygande språk som rullar fram,
svänger om
på skärmen :)
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson