Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommar afton


Tigern på ryggen 2

Tigern har landat,
och han slog klorna
i
mina tidigare veka skulderblad,

och,

han hånler

Jag ser inte hans ansikte,

då,

jag inte har en spegel tillgänglig.......

Men hånleendet känner jag igen.

Jag känner den i ryggmärgen,
trots att jag inte ser den.

Han blottar sina tänder,
och tror att jag har en spegel.

Vilket misstag!

Jag behöver inga speglar,
för att äta upp hans

tänder!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-20 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP