Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets regn


i
regnet
kan ingen se dig gråta,

för vi växer upp,

åldras,

blir kloka,

bara för att dö




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2014-06-20 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP