Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oerhört fantastiskt sårad

Visst!
Jag har mitt basebollträ,
under min säng.

Går ut med mitt brutala sätt,
för att lätt försvara er.

Livet har i den meningen lärt mig en sak,
(som du aldrig någonsin kommer att förstå),
vik dig aldrig, aldrig någonsin!

Om så pipan sitter i munnen!

Alla andras betongväggar
är för mig
endast
gipsväggar,
patetiska mjuka väggar.

Då menar jag inte bara fysiskt!

Jag är således
lätt beredd
att ta även det intellektuella
kriget!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP