Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattläger

 

hur stavas jag vet inte
jag går in i väggarna
de utbrända

om jag vore en man skulle jag
vända rygg

alternativen är borta
du har satt stämpeln

jag är pragmatiker
en sån som inte vänder ryggen
när stålsträngar utkräver

jag är ett patronläge




Fri vers av cilax VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-06-21 00:38



Bookmark and Share


  objekt3
men ja,
(vända dig om, skrika dig sj i ansiktet, kanske)
jag är bär tyngd
2016-09-17

  i af apa
ett Kristallglas ljuder genom nattläger... tack för läsning...
2014-07-29

  Eva Lidén
Hur stavas jag vet inte? Älskar den raden - ett intressant utgångsläge. Vad händer när man kastar alla betydelser?
2014-06-27

  SatansSon VIP
sjysst.
2014-06-26

  TrollTörnTrappan VIP
Varken vill eller kan säga nej?!?
2014-06-21

  Maria Natasja
Bra! Bra!! Applåder!!!
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt