Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte varför jag skriver som jag skriver men det roar mej och sätter skruvar i mitt eget huvud och jag förstår lättare mej skälv om jag ser vad jag har skrivit i tanken jag vet inte om ni ser och förstår min tanke om tro och mitt svamel


tanke svamel från en trött en

när regnet faller ner och blommorna knoppar och slår ut
då faller även jag i mitt sinne och minna känslor blir varma

glada och slår ut med full glädje som exploderar ut i hela
min kropp jag fylls med sådan lust på ett så levande sätt

jag åter föds i från den gamla gråa kropp jag vandrade i för
himlens regnbåge allas färger ligger runt om mej i grund

färgen och alla andra som har blivit nya kontraster med
hjälp av regnet preses som med minna känslor för denna

vackra värld med färger som jag ser nu när jag öppnade
minna ögon och sinnen som fyller mitt hjärta med ny

kraft direkt från själen jag känner mej stark igen fylld
med värme och glädje och modet att vandra vidare på

upptäcks färd den bit jag har kvar att vandra på denna
jord för att finna den rätta vägen hem igen till den som

släppte ner mej här för länge sedan som en prövning om jag
förtjänar hanns himmel efter min väg om jag bar med mej

hanns tro i mitt hjärta och sinne det har jag och har alltid
gjort även om jag har tvivlat så har han alltid funnits långt in

i mitt hjärta där ingen ser han vägledde mej i mörkret när jag
var blind i mitt liv det är därför jag sitter här nu och skriver om

det för det hade jag inte gjort utan tro då hade jag fortfarande
vandrat desorienterad och vilse i mitt liv om jag ens hade funnits

men nu finns jag och lever med den insikten att låta mej vägleds
av en känsla som känns rätt kanske är det så herren talar eller så

är det ett sjunde sinne det är upp till vararen vad man väljer att tro
för livet är livet enkelt och av fria val det är bara vi mäniskor som

komplicerar det med kanske i stället för rätt och fel så är det min tro !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-06-21 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten