Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

januaridistortion


organiserar syndens näste på heltid
drömmer jag om allt under huden
en dag till så
försvinner några timmar och slår
tusen åter


totalstopp
pulsdöd
allt jag inte
får säga.





de har hundra ögon i nacken och jag är blind och jag är steg mot dörren och jag är förbi en husknut och
vi är så djävla långt bort och om jag drar efter andan blir det lite som ett luftskrik på insidan

jag är med naglarna i tegelväggen, händerna bakom ryggen
här för att på knä stå i brygga och liksom rinna ihjäl
och det är för fan fel svar

alla goda ting är tre- jag är hundra örfilar så att det ekar i huvudet för
alle gegen alle
du bottnar i tegelväggen snart







säg att du har längtat jag har längtat jag har glömt jag har svalt jag har varit så främmande flera gånger

det som är jag ikväll
skriker jag mot din axel
tre goda djävla ting i mig och
en rododendronbuske säger absolut noll




Övriga genrer av lingonliv
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-21 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lingonliv