Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kerberos ska vi slåss

men igen
sköt jag mig i foten
slog jag knut på tanken
huvudstupa framåt
dödar jag en efter en
efter den
regeln
sanslöst utmanande
trygghet för vissa men visst
glömmer de sen, vill inte va den
som kastar sten i glashus BOOM
hörde du den
men takten
kastad i backen
igen
taktlöst huvudstupa framåt
som dem

ringde igen
är du besviken
frågar jag fast vinden viskar till
den
hon som är inne på strike fucking två tre fyr fem
du borde akta dig som jag aktar mig
när jag tar mig hem för
i mörka gränden bakom husknuten
står jag och bränner honeymoonsvistelsen

kom hit och fastna igen på min näthinna jag har
ingenting kvar att vinna allt är sprunget
av nada vunnet jag slår strike fem
sist av alla åker jag sen
puls pulserande paralyserande akuten
du är skjuten
av amors fucking pilar blev du nedbruten
här står jag bara; utsvulten
amor ring till hades säg kerberos
har lyssnat på allt som nånsin sades
over and out och på repeat
det var ju skitfint
hur jag simmade över styx på riktigt
visst var det skitfint
alltså hur jag rätt snabbt sabbade allting unikt
dödsskrik
taktlöst tittar jag ner på mitt lik
någon kanske gråter och jag viskar
"det är bara jag på riktigt"




Fri vers (Spoken word/Slam) av lingonliv
Läst 192 gånger
Publicerad 2018-10-31 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lingonliv