Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erfarenheter och insikter efter vägen

vägens nyfikna drivkraft när den är ett äventyr magisk
erfarenheten kommer när du har skavsår och ett sårat

hjärta rädslan håller dej till baka i från samma misstag
igen men även från att leva fullt ut om du vandrar på

samma och inte bytt rickning då kommer mörkret
skymma ljuset och eländet kommer att besöka dej

flitigt så ångesten får eka i ditt huvud till njutningen
i från smärtan som strör salt i dina sår ända tills du

öppnar dina vackra ögon och släpper in ljus till själen
så att du förstår att du är vilsen och går hem igen där

du är älskad och förstådd av dom du har nära dej och
du dom låt aldrig din egen stolthet plåga dej så att du

faktiskt tar avstånd i från dom som älskar och förstår
dej fly inte stanna hemma gråt och bli älskad och

förstådd tårarna och tryggheten läcker alla sår i
hjärtat igen låt dej bli tröstad och älskad när vreden

har lagt sej tänk om jag hade gjort så många stulna
tårar hade aldrig fallit då jag känner sorg och skam

satan kan jag skylla på han för jag tackar gud för
insikten så någon rättvisa och balans måste det

ju finnas




Fri vers av den nakna poeten
Läst 148 gånger
Publicerad 2014-06-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten