Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbi mitt fönster


Sommarhimmel

Moln seglar förbi mitt fönster

över det blå himmelshavet seglar de sakta

jag kan följa de med blicken

de  söver mig och  för mig med sig 

på en långsam mjuk resa

 

drömmer 

drömmer




Fri vers av Maiah VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-21 20:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan i orden....
2014-06-22

    ej medlem längre

Mycket stillsamt och böljande
följer jag orden i denna vackra dikt ....
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP