Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No remorse

 

Det finns ingenting
av det jag gjort
som jag ångrar

Det finns däremot
saker jag ångrar
att jag aldrig gjorde

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-22 10:59



Bookmark and Share


  aol
Sant ,
2014-06-24

    ej medlem längre
Håller med!
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)