Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det framåt?

Och jag är nog lite svår att få tag i nu
Kräver lite för mycket tid i ensamhet
För jag tar egentligen ingen ömkan från vänner
Bara från mig själv
För du vet aldrig riktigt hur du mår
Förrens själen släppt taget om dig
För det finns såna här tider
Då jag bryr mig mer om musik än människor
Men släpp din själ,
så vet du exakt vad jag menar




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 17:14



Bookmark and Share


  Annika Persson
fint skriven text

Man har rätt att ta hand om sig själv
i första rummet om man vill eller behöver det.
2014-06-23

  cilax VIP
välgenomfört, gillar
2014-06-22

  maria kide
I musiken finns ett brett register av liv, budskap och frekvens som är svår att finna någon annanstans
Den är ögat i stormen
Skatten i kistan

Håll fast vid den så stannar även själen kvar

Bra förmedlat

2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP